Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla mezara basmak

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, küskünlüklerin oluşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yanlışlıkla öldürmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sayılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments