Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeye basmak

Rüyada seccadeye basmak

Rüyada seccadeye basmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, kazançların artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccadeye basmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada seccadeye basmak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada seccadeye çiş yapmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına seccade sermek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada etamin seccade görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine seccade vermek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Rüyada çok seccade görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz seccade görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccade görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments