Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara basmak

Rüyada sigara basmak

Rüyada sigara basmak kendi şansını kendi yaratacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sigara basmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada vücuda sigara basmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret eder.

Rüyada koluna sigara basmak işlerin iyiye gideceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Rüyada sigara basmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada para basmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bundan hayır göreceğine delalettir.

Rüyada köpek dışkısına basmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada süte basmak çok iyi bir kariyer edineceğine, zinde kalacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurda basmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebek mezarına basmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments