Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma basmak

Rüyada kuma basmak

Rüyada kuma basmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, beddua ve ah alacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, anne baba duaları alınacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuma basmak gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Rüyada kuma basmak insanları hak yoluna çağıracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kuma görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma gelmesini görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma gömülmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuma gittiğini görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada birine kuma gitmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuma saplanmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments