Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuda sigara basmak

Rüyada vücuda sigara basmak

Rüyada vücuda sigara basmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuda sigara basmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada vücuda sigara basmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.

Rüyada koluna sigara basmak eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara basmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta sigara söndürmek hiçbir sorun yaşamayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, işlerin yolunda gideceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın başına basmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada smaç basmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada karınca basmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments