Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna kına yakmak

Rüyada koluna kına yakmak

Rüyada koluna kına yakmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, onlara değer vereceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine inanılır.

Rüyada koluna kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada koluna kına yakmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içine kına yakmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, çarelere kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada elime kına yakmak verdiği sözleri tutacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada şaça kına yakmak yüklü miktarda para kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada avucuna kına yakmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada vücuduna kına yakmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada iki eline kına yakmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa kına yakmak huzurunu kaybedeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments