Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna kına yakmak

Rüyada vücuduna kına yakmak

Rüyada vücuduna kına yakmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet eder.

Rüyada vücuduna kına yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Rüyada vücuda kına yakmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna kına yakmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneye kına yakmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıçına kına yakmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada damada kına yakmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada tırnağa kına yakmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarına kına yakmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments