Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaça kına yakmak

Rüyada şaça kına yakmak

Rüyada şaça kına yakmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Rüyada şaça kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada sol eline kına yakmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işarettir.

Rüyada anneye kına yakmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına yakmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ellerime kına yakmak moralinin, keyfinin kaçacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa kına yakmak bahtının güzelleşeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, acı veren kazalara yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine kına yakmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada elle kına yakmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments