Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna inci takmak

Rüyada koluna inci takmak

Rüyada koluna inci takmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada koluna inci takmak gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Rüyada koluna inci takmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işarettir.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak daha bir sevileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada inci takmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah inci küpe takmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz inci küpe takmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada siyah inci kolye takmak çok başarılı işlere girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments