Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna inci kolye takmak

Rüyada boynuna inci kolye takmak

Rüyada boynuna inci kolye takmak faturaların biriktikçe birikeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalettir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Rüyada boynuna inci kolye takmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada boynuna inci takmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak saygınlığa, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci kolye takmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret eder.

Rüyada beyaz inci kolye takmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah inci kolye takmak istediği arabaya bineceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna altın kolye takmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada boynuna kolye takmak çok büyük menfaatler kazanacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments