Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah inci küpe takmak

Rüyada siyah inci küpe takmak

Rüyada siyah inci küpe takmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, konforunun yerinde olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah inci küpe takmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah inci küpe takmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz inci küpe takmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işlerin sürekli artacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci küpe takmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada incili küpe takmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah inci küpe görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah inci kolye takmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada inci kolye ve küpe görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada inci küpe aramak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments