Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz inci küpe takmak

Rüyada beyaz inci küpe takmak

Rüyada beyaz inci küpe takmak hasret çekenlerin birleşeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz inci küpe takmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz inci küpe takmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada siyah inci küpe takmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada incili küpe takmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci küpe takmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz incili küpe görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz inci küpe görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret eder.

Rüyada beyaz inci kolye takmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak dileklerin gerçekleşeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments