Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci takmak

Rüyada inci takmak

Rüyada inci takmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah inci kolye takmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada boynuna inci takmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci kolye takmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada inci taç takmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incili bilezik takmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok eğleneceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Rüyada saça inci takmak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada inci bileklik takmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments