Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik koluna takmak

Rüyada altın bilezik koluna takmak

Rüyada altın bilezik koluna takmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak yüksek moral sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak ters giden işlerin düzeleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, daha fazla yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada koluma altın bilezik takmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments