Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek huzurunun da yerine geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertlerin bölüşüleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments