Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziği koluna takmak

Rüyada altın bileziği koluna takmak

Rüyada altın bileziği koluna takmak dertlerin sonlanacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Rüyada altın bileziği koluna takmak gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Rüyada koluma altın bilezik takmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak en büyük acılarının dineceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hasta ise iyileşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi koluna bilezik takmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments