Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluma altın bilezik takmak

Rüyada koluma altın bilezik takmak

Rüyada koluma altın bilezik takmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, parasının ve canın güvende olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine işarettir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Rüyada koluna altın bilezik takmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak moral bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, de rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna burma bilezik takmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments