Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işinin de hep yürüyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek hüsrana uğrayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda altın bilezikler görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada kolda altın bilezik görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Rüyada koluna altın bilezik takmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak acı tecrübeler edineceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments