Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, afiyete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments