Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, asil kimselerden çıkacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek zararın telafi edileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, isabetli adımlar atılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, başarılarının devamlı olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulur.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments