Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun kırılmasını görmek

Rüyada kolunun kırılmasını görmek

Rüyada kolunun kırılmasını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, işinin de hep yürüyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun kırılmasını gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, örnek insan olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada kolun kırılmasını görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun kırılmasını görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada kol kırılmasını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments