Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek giden birinin geri döneceğine, kazancının bereketleneceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • İletişim trafiği ani fikir değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kırılması görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek onları rahat ettireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada kolun kırıldığını görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments