Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kırık görmek

Rüyada kolu kırık görmek

Rüyada kolu kırık görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kolu kırık gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada kolu kırık birini görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işarettir.

Rüyada kol kırık görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kırık görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunu kırık görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarından arınacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık kol saat görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kırık kol saati görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kırık kol görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments