Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kırık birini görmek

Rüyada kolu kırık birini görmek

Rüyada kolu kırık birini görmek şansının bahtının açılacağına, kişinin fakirleşeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırık birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, planların aksayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulur.

Rüyada camı kırık kol saati görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kolu kırık görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kötü düşmana, kendi çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Rüyada kol kırık görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolu kırık birini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments