Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kol görmek

Rüyada kırık kol görmek

Rüyada kırık kol görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ticarette yol katedeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kırık kol gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Rüyada camı kırık kol saati görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kolu kırık görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada kırık kol görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu kırık görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kol kırık görmek sarsılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, para pul sahibi olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments