Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu kırık görmek

Rüyada kolunu kırık görmek

Rüyada kolunu kırık görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, imkânlarının azalacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu kırık gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kol kırık görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada kırık kol saat görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, isabetli adımlar atılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kolu kırık birini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kolu kırık insan görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, belalardan korunacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, makbul olmayan işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments