Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kırık görmek

Rüyada kol kırık görmek

Rüyada kol kırık görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, gelirinden yana memnun olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yüksek moralli olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol kırık gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kolu kırık birini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rahat edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, zenginlik içinde olacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek işlerinin yolunda gideceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kırık kol saat görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, dinamik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu kırık bebek görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek kendisine ev alacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments