Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek yeni kişilerle tanışacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kırık görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına yorulur.

Rüyada camı kırık kol saati görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada kolu kırık birini görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kırık kol saat görmek ününün çoğalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada kolunu kırık görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments