Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kol saati görmek

Rüyada kırık kol saati görmek

Rüyada kırık kol saati görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kol saati gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada kırık kol saat görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada kırık kol saati görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saat görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saati kırık görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırık saat camı görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık saat görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada eski kol saati görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments