Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine gömlek almak

Rüyada birine gömlek almak

Rüyada birine gömlek almak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birine gömlek almak gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Rüyada kırmızı kareli gömlek görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, inancından sapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gömlekli birini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada mavi gömlek satın almak işinin gücünün de rast gideceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Rüyada çamurlu gömlek görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini beyaz gömlekle görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi gömlek görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments