Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğini kesmek

Rüyada gömleğini kesmek

Rüyada gömleğini kesmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada gömleğini kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada gömlek yakası kesmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömleği kesmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek kesmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada gömlek kolu kesmek sorunların ardı ardına geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gömleğini kesmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek kesmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada kısa gömlek görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada turuncu renk gömlek görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments