Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolsuz bebek görmek

Rüyada kolsuz bebek görmek

Rüyada kolsuz bebek görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, mevki kazanacağına yorulur.

Rüyada kolsuz bebek gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada üç kollu bebek görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada bir kolu olmayan bebek görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, aydınlanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek kolu kesmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada dört kollu bebek görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments