Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada tek kolu olmayan bebek gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada tek kol görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada tek kollu adam görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, aradaki buzları eriteceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek kollu kadın görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek kollu insan görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tek kollu görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada tek gözlü bebek görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, rahatlığa ereceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments