Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç kollu bebek görmek

Rüyada üç kollu bebek görmek

Rüyada üç kollu bebek görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç kollu bebek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada bir kolu olmayan bebek görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine inanılır.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına inanılır.

Rüyada kolu olmayan bebek görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kolu kopan bebek görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kendisini eve kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek kolu görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, aradığı kişiyi bulacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kolu kesmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu kopmuş bebek görmek yardımının olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments