Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kolu olmayan bebek görmek

Rüyada bir kolu olmayan bebek görmek

Rüyada bir kolu olmayan bebek görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, afiyette giden düzeninden olacağına inanılır.

Rüyada bir kolu olmayan bebek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek malından ve parasından olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç kollu bebek görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kolu kopmuş bebek görmek haksızlığa uğrayacağına, kendine döneceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Rüyada kolu olmayan bebek görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kolları olmayan bebek görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kötüyse düzeleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada bir kolu olmayan erkek bebek görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments