Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört kollu bebek görmek

Rüyada dört kollu bebek görmek

Rüyada dört kollu bebek görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dört kollu bebek gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Rüyada kolu kopmuş bebek görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kolu kırık bebek görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Rüyada kolu olmayan bebek görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunda bilezik görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kolsuz bebek görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kolu olmayan bebek görmek istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin düzene gireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments