Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kırık bebek görmek

Rüyada kolu kırık bebek görmek

Rüyada kolu kırık bebek görmek malının artacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kolu kırık bebek gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Rüyada kolu kırık bebek görmek sürekli bağırıp çağıracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kol görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, dualarına karşılık alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalettir.

Rüyada kolu kırık görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Rüyada kol kırık görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada birini kolu kırık görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yalan söylemeyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments