Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kolu kesmek

Rüyada bebek kolu kesmek

Rüyada bebek kolu kesmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, büyük paralar kazanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebek kolu kesmek gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada bebek kolu kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek keyfinin yerine geleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Rüyada kol bacak kesmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret eder.

Rüyada kollarını kesmek haneden birinin ayrılacağına, işlerine dört elle sarılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunu kesmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada insan kolu kesmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek kolu kesmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok hayırlı haberler alacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments