Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kolonya vermek

Rüyada birine kolonya vermek

Rüyada birine kolonya vermek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada birine kolonya vermek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada limon kolonyası koklamak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada birine kolonya vermek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine inanılır.

Rüyada gül kolonyası görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kolonya içmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolonya dökmek keyifli sohbetler edeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kolonya dökmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinden kolonya almak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments