Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kolonya almak

Rüyada birinden kolonya almak

Rüyada birinden kolonya almak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden kolonya almak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada lavanta kolonyası görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline kolonya dökmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül kolonyası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, güzel bir haber almaya, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada saça kolonya sürmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolonya koklamak tüm keyfinin kaçacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işarettir.

Rüyada kolonya içmek borçların biteceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası koklamak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek tüm parasını kaybedeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments