Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kolonya vermek

Rüyada ölüye kolonya vermek

Rüyada ölüye kolonya vermek dini inançların güçleneceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunların yakında son bulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ölüye kolonya vermek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada ölüye kolonya vermek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline kolonya dökmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çocuklar gibi şen olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek kolonyası görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kolonya almak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada boş kolonya şişesi görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada limon kolonyası koklamak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada kolonya dökmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments