Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaslı kol görmek

Rüyada kaslı kol görmek

Rüyada kaslı kol görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, günahlara, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kaslı kol gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Rüyada kaslı kol görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kol kası görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaslari tıraş etmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada erkek kası görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, başarıları ile konuşulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalettir.

Rüyada kaslı vücut görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada kasılarak yürümek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kas yaptığını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments