Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaslı vücut görmek

Rüyada kaslı vücut görmek

Rüyada kaslı vücut görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ünleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kişinin rahat nefes alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaslı vücut gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada kaslı vücut görmek bir sebeple çok üzüleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasıldığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaslı olmak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada birini kaslı görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kas yaptığını görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaslı kadın görmek hayatını yoluna koymaya, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kas çalışmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaslari tıraş etmek musibetlerin yaşanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments