Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kas yaptığını görmek

Rüyada kas yaptığını görmek

Rüyada kas yaptığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kas yaptığını gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada kas yapmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada kendini kaslı görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, batıl amele, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada basini kasimak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sıkıntıya düşüreceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasılarak yürümek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada kaslı kadın görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada kas cekmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada kol kası görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaslı olmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments