Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın kası görmek

Rüyada karın kası görmek

Rüyada karın kası görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, zarara uğrayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada karın kası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada karın kası görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalet eder.

Rüyada kaslı vücut görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına rivayet eder.

Rüyada kol kası görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret eder.

Rüyada kaslı erkek görmek rahat bir döneme gireceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kas yapmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kaslı görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kasli yüzük görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, malının da eksilmeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada kasılarak yürümek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments