Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasılarak yürümek

Rüyada kasılarak yürümek

Rüyada kasılarak yürümek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çevrenizden takdir görmeye, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulur.

Rüyada kasılarak yürümek gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada kasılarak yürümek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaslı kol görmek hayırlı adımlar atılacağına, onlardan medet umacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kaslı görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kaslı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada kas yapmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kasli yüzük görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada kaslı erkek görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kasıldığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments