Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kası görmek

Rüyada kol kası görmek

Rüyada kol kası görmek haneden birinin ayrılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada kol kası gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaslı kol görmek yokluk çekmeyeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kol kası görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kas yapmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kaslı vücut görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet eder.

Rüyada karın kası görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Rüyada kas cekmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaslı kadın görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments