Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun çizildiğini görmek

Rüyada kolunun çizildiğini görmek

Rüyada kolunun çizildiğini görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun çizildiğini gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek mallarının da hayırlı olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Rüyada çizilmiş araba görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada çizilmiş tencere görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada bıçakla çizilmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments