Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarında altın görmek

Rüyada kollarında altın görmek

Rüyada kollarında altın görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalet eder.

Rüyada kollarında altın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak helal lokma yiyeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati bulmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın takmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, evleneceğinize tabir olunur.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek bunun farkına varacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalettir.

Rüyada altın kol saati takmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments