Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda altın bilezikler görmek

Rüyada kolda altın bilezikler görmek

Rüyada kolda altın bilezikler görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, iyi geçiminin biteceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kolda altın bilezikler gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet eder.

Rüyada koluma altın bilezik takmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, rahat edileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada koluna altın bilezik görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments